Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 3 dagen en 15 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Panorama hunebed D15 Loon

- Werkcode: 809 230

Karla Leeftink over Panorama hunebed D15 Loon

Fris groen zit aan de bomen bij hunebed D15 tussen de Drentse dorpen Loon en Taarlo. Het hunebed heeft een half open ligging en is zelfs zichtbaar vanuit de trein tussen Assen en Groningen. Het panorama is samengesteld uit 8 staande afbeeldingen en daardoor heel geschikt voor toepassing op behang. Daarvoor kan ook een deel van het panorama gebruikt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Karla Leeftink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karla Leeftink

Karla Leeftink fotografeert het liefst in de rust en stilte van vroege ochtenden met een vleugje mysterieuze mist. Het Drentsche-Aa gebied en het Reestdal zijn daarbij ideaal met de veelvuldig voorkomende witte wieven. Ook houdt ze van weidse Wadden landschappen en ruige Noorse fjorden landschappen. Staand onder de sterrenhemel is ze in haar element en onder de indruk de schepping. In een bevroren plas en op knoesten van bomen ziet ze spontaan abstracte kunstwerken voor zich.

Bij haar natuurpresentaties deelt ze enthousiast haar natuurbelevenissen en laat anderen zo door middel van haar foto- en videomateriaal meegenieten. Ze heeft een kaartenlijn opgezet met inmiddels ongeveer honderd kaarten, waarin ze eigen fotomateriaal heeft verwerkt. Ze levert foto’s aan tijdschriften en is auteur van het boek “Reeën het jaar rond “. (uitgekomen in 2018)

Alle werken van Karla Leeftink


Meer weten over Karla Leeftink?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Panorama hunebed D15 Loon op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Panorama hunebed D15 Loon

Koop de foto Panorama hunebed D15 Loon van Karla Leeftink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 809 230

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 15 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118,-107,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.