Een Werk aan de Muur shop

Panorama van Stralsund, Duitsland

- Werkcode: 393 741

Rietje Bulthuis over Panorama van Stralsund, Duitsland

Panorama van de haven van Stralsund, Duitsland.
Stralsund wordt ook Straalsond genoemd.
Het water tussen Stralsund en Rügen heet het Strelasund. Over het Strelasund ligt in Stralsund een brug naar Rügen.
De stad was een van de eerste Hanzesteden.
Van de Hanzetijd getuigt een groot aantal historische bouwwerken in baksteengotiek, waaronder het stadhuis en drie grote kerken: de Marienkirche of Mariakerk, de Nicolaaskerk en de Jakobikerk.
De binnenstad staat sinds 2002 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en wordt sinds de Duitse hereniging grondig gerestaureerd.
Opvallend is het nieuwe, witte moderne gebouw tussen de historische gebouwen. Dat is het Ozeaneum. Het Ozeaneum is een aquarium behorend tot het Deutsches Meeresmuseum. Het aquarium laat voornamelijk dieren zien die leven in de Noordzee en de Oostzee.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Panorama van Stralsund, Duitsland als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Panorama van Stralsund, Duitsland

Koop de foto Panorama van Stralsund, Duitsland van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 393 741
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
59 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.