Panorama van Venetië

Werkcode: 765 164 Kopieer de werkcode

Arja Schrijver Fotografie profielfoto Prachtig panorama van Venetië, met zicht op de oude stad en het Canale della Giudecca. Links in een boog is het eiland Giudecca te zien.

De foto is genomen vanaf de klokkentoren van de basiliek San Giorgio Maggiore op het gelijknamige eilandje. De grote koepel links onder op de foto, tezamen met de gebouwen er omheen behoren ook tot deze basiliek.
Vanuit de 63-meter hoge klokkentoren kun je alle kanten opkijken en zo bewonderen hoe de oude stad en de andere eilanden van Venetië in het water liggen te pronken. Ook heel erg leuk om de levendigheid van de bootjes op het water te zien.

Een aantal iconische gebouwen die je op de foto kunt zien, zijn allereerst de Campanile di San Marco. Dit is de 98,5 meter hoge klokkentoren die op het San Marcoplein staat en die je rechts op de foto boven de stad ziet uitsteken. Het grote gebouw rechts daarvan is het Dogepaleis, waar vroeger de doge (het staatshoofd) woonde en regeerde over de republiek van Venetië. Volg je de gebouwen op de foto naar links dan kom je iets links van het midden bij de koepels van de basiliek van Santa Maria della Salute. De kerk is gelegen op de punt tussen het Canal Grande en het Canale della Giudecca.

En zo is er nog veel meer te zien en is het meer dan de moeite waard om een kijkje te nemen in de klokkentoren van San Giorgio Maggiore. Wel even opletten als je er op het hele uur bent, de klokken worden nog geluid, dus oordopjes zijn aan te raden…

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    John
    Nederland
    4.5 / 5

    Goede kwaliteit van een bijzonder mooie reproductie
    Koste even wat moeite met uitpakken, maar wat uit de verpakking kwam was zeer de moeite waard. De grote reproductie hangt nu boven de piano en we hebben van menigeen al heel positieve berichten gekregen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Ronny
    Nederland
    5 / 5

    Ik vind de canvas die ik besteld heb top heel mooi verzorgd en netjes afgeleverd. Ik was zo tevreden dat ik al een tweede besteld heb. Super gewoon

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
    Createuniquemakeithome
    Nederland
    5 / 5

    Super goede service toen ik belde kreeg ik Fela aan de telefoon en die heeft mij super geholpen, de volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen. Het eindresultaat is prachtig!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Maddy
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
    Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Henk Jaap Kloosterman
    Nederland
    5 / 5

    Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
    Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
    Michel
    Nederland
    5 / 5

    Goed, snel betrouwbaar, nette prijzen, enorme keuze
    Kan het iedereen aanbevelen, goed gebouwde frames, makkelijk op te hangen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Theo
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Angela
    Nederland
    5 / 5

    Prima ervaring, prachtige foto's in mooie lijsten. En super goed ingepakt zodat het niet beschadigen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
    RichardvdK
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig
    Prachtige canvas werken en zeer snel en keurig verpakt afgeleverd !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Mariska
    Nederland
    4 / 5

    Top schilderij en prettige communicatie
    Na nette bezorging van het bestelde werk, bleek het schilderij beschadigd te zijn tijdens het proces. Na overleg werd er een nieuw werk op gestuurd en was het zelfs nog mogelijk om een aanpassing te doen. Zeer tevreden over de correcte afhandeling door alleraardigste medewerker van Werk aan de Muur. Erg blij met ons schilderij wat inmiddels hangt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2022
    Yvon
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer mooi doek en erg goede service
    Vooral het vooraf meedenken mbt de dikte van het doek en bij passende lijst. Hebben wij als super service ervaren. Ook dat je een dag kon afspreken voor bezorgen zodat je thuis was. Is voor ons een reden jullie aan te bevelen en een goede beoordeling te geven.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Corma
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig materiaal, goed afgebeeld in de webshop en zorgvuldige aflevering.
    Inmiddels het derde werk aangeschaft en zoals eerdere werken fantastisch. Vorige keren telefonisch contact gehad en zeer goed advies gehad kortom een heel goed gevoel heb ik bij We er k aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Panorama van Venetië van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden