Panorama van Venetië

- Werkcode: 765 164

Arja Schrijver Fotografie over Panorama van Venetië

Prachtig panorama van Venetië, met zicht op de oude stad en het Canale della Giudecca. Links in een boog is het eiland Giudecca te zien.

De foto is genomen vanaf de klokkentoren van de basiliek San Giorgio Maggiore op het gelijknamige eilandje. De grote koepel links onder op de foto, tezamen met de gebouwen er omheen behoren ook tot deze basiliek.
Vanuit de 63-meter hoge klokkentoren kun je alle kanten opkijken en zo bewonderen hoe de oude stad en de andere eilanden van Venetië in het water liggen te pronken. Ook heel erg leuk om de levendigheid van de bootjes op het water te zien.

Een aantal iconische gebouwen die je op de foto kunt zien, zijn allereerst de Campanile di San Marco. Dit is de 98,5 meter hoge klokkentoren die op het San Marcoplein staat en die je rechts op de foto boven de stad ziet uitsteken. Het grote gebouw rechts daarvan is het Dogepaleis, waar vroeger de doge (het staatshoofd) woonde en regeerde over de republiek van Venetië. Volg je de gebouwen op de foto naar links dan kom je iets links van het midden bij de koepels van de basiliek van Santa Maria della Salute. De kerk is gelegen op de punt tussen het Canal Grande en het Canale della Giudecca.

En zo is er nog veel meer te zien en is het meer dan de moeite waard om een kijkje te nemen in de klokkentoren van San Giorgio Maggiore. Wel even opletten als je er op het hele uur bent, de klokken worden nog geluid, dus oordopjes zijn aan te raden…
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Panorama van Venetië op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Panorama van Venetië

Koop de foto Panorama van Venetië van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 765 164
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden