Panorama van de bergen in Corsica van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 153887
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

De sfeer op Corsica laat zich niet gemakkelijk omschrijven, maar als ik een poging zou moeten doen dan gaat het om een combinatie van rust, sereniteit en prachtige natuur. En dat heb ik geprobeerd uit te drukken in deze foto.
Deze zonsopgang leende zich daar perfect voor. Corsica is bergachtig en regelmatig hangt er 's ochtends nog wat mist in de bergen, wat het landschap een serene sfeer geeft.

De foto is genomen in het noorden van Corsica bij Santa Reparata di Balagna. Dit dorpje ligt op een heuvel en aan beide zijden heb je een prachtig uitzicht. De kijkrichting op de foto is landinwaarts, richting de bergen in het zuiden. De noordkant biedt een prachtig uitzicht op zee en op het dorp L'Île-Rousse aan de kust. Corsica heeft wat landschappen betreft dan ook veel te bieden.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken