Een Werk aan de Muur shop

Panorama van de bergen van de Lofoten, Noorwegen

- Werkcode: 999 681

Rietje Bulthuis over Panorama van de bergen van de Lofoten, Noorwegen

Panorama van de bergen van de Lofoten, Noorwegen
De grillige bergtoppen worden mooi weerspiegeld in het gladde water. Prachtig vergezicht.
De Lofoten zijn een eilandengroep voor de kust van de provincie Nordland in het noorden van Noorwegen. De Lofoten bestaan uit een aantal eilanden.
De Lofoten liggen een heel stuk boven de poolcirkel midden in de Noordzee. Het landschap van de eilanden archipel is van ongerepte, magische schoonheid. Waar je ook rijdt het is overal prachtig en indrukwekkend.
Het bijzondere, altijd veranderende Arctische licht trekt al decennialang kunstenaars naar de Lofoten.
Het is een onaangeraakte wildernis vol woeste bergketens, diepe fjorden, lange zandstranden en idyllische vissersdorpjes met typische rode huisjes.
Voor dit panorama zijn meerdere foto's samengevoegd.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Panorama van de bergen van de Lofoten, Noorwegen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Panorama van de bergen van de Lofoten, Noorwegen

Koop de foto Panorama van de bergen van de Lofoten, Noorwegen van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 999 681
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.