Panorama van een ven

- Werkcode: 985 390

Lex Schulte over Panorama van een ven

Een vroege zonsopkomst in de Hatertse vennen bij Nijmegen, Gelderland. Als er mist voorspeld wordt en een koude heldere nacht, dan gaat de wekker bij mij de volgende ochtend vroeg af. Tijd om op pad te gaan, de camera mee, de thermosbeker gevuld. En hoewel ik vaak in dit natuurgebied te vinden ben is het toch elke keer weer eenverrassing wat je aantreft. Het licht is elke keer anders en de natuur verveelt nooit. Deze keer viel de mist wat tegen, maar de lucht kleurde mooi en er hing toch wat nevel boven de vennen. Voorals als je de opkomende zon wat achter een boom kan verschuilen is de mist mooi zichtbaar. De Overasseltse en Hatertse Vennen is een prachtig gebied met bos, uitgestrekte heidevelden en je raadt het al... vennen! Hier wonen behalve reeen, konijnen, eekhoorns en vossen ook dassen en de zeldzame knoflookpad. Ooit is dit gebied, ten zuidwesten van Nijmegen, ontstaan door de Waal en de Maas. Inmiddels liggen beide rivieren hier een eind vandaan, maar door de rivierklei ze achtergelaten hebben kun je nu genieten van de ruim 20 vennen vlakbij de grote stad.
Lex Schulte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lex Schulte

Ik ben een leraar met een hobby die het leuk vindt om te delen wat hij heeft gemaakt.

Volg mij ook op instagram en facebook

Shotbylex

Alle werken van Lex Schulte


Meer weten over Lex Schulte?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Panorama van een ven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Panorama van een ven

Koop de foto Panorama van een ven van Lex Schulte op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 985 390
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden