Panorama van spiegelend bergmeer, Canada van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 631860
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 gratis verzending!

Omschrijving

Panorama van spiegelend bergmeer, Canada.
Bergmeer in Brits Columbia.
Prachtig in het voorjaar, het frisse groen en de eeuwige sneeuw. Een heldere, blauwe lucht en de weerspiegeling van de bergen in het meer. In Brits Columbia vind je talloze plekken als deze, meren, bergen bomen. Heel herkenbaar voor dit prachtige deel van de wereld. Highway 37.
De Stewart-Cassiar Highway, ook bekend als de Dease Lake Highway en de Stikine Highway, evenals de Terrace-Kitimat Highway van Kitimat naar Terrace, is de noordwestelijkste snelweg in de Canadese provincie British Columbia.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken