Panoramafoto van het Potala paleis in Lhasa, Tibet

van Rietje Bulthuis

Panoramafoto van het Potala paleis in Lhasa, Tibet van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 211841
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109 gratis verzending!

Omschrijving

Panorama van het Potala paleis in Lhasa, Tibet.
Het Potalapaleis in Lhasa was het winterpaleis van de dalai lama's, totdat de veertiende dalai lama (de huidige), naar India vluchtte. Binnenin het paleis staan duizenden beelden van boeddha's, lama's en dalai lama's. Helaas mag je die niet fotograferen.
Het is paleis gebouwd op de berg Marpori (de rode berg) in Lhasa. Het ligt net buiten het oude centrum van de stad. De berg is 130 m hoog.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken