Een Werk aan de Muur shop

Papaver Klaproos& Zweefvlieg

- Werkcode: 999 345

Sran Vld Fotografie over Papaver Klaproos& Zweefvlieg

De papaver die in Nederland groeit, komt vooral voor op droge zanderige grond die kort geleden omgewoeld is, zoals op spoordijken of op opgespoten zandvlaktes. De zaden van de klaproos behouden onder de grond erg lang hun kiemkracht en ontkiemen als ze, soms na jaren, weer aan de oppervlakte komen. De klaproos is dan ook een echte pioniersoort. Klaproos heeft geen nectarklieren, maar levert hoogwaardig stuifmeel voor bijvoorbeeld de honingbijen. Bron: Wikipedia

De zweefvlieg

Bovendien zijn ze heel nuttig: zweefvliegen zijn namelijk, net als bijen, bestuivers. Daarnaast eten de larven van een zweefvlieg andere larven, waaronder die van de bladluis. Dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. Het zijn mooie insecten en ze zijn ook nog eens super wendbaar.

Zweefvliegen kan je makkelijk herkennen aan hun antennen. Ze hebben meestal kortere voelsprieten dan bijen of wespen. Het zijn ook heel rustige dieren die vaak nieuwsgierig op je afkomen. Ze wapperen dan snel met hun vleugels terwijl ze op dezelfde plek blijven hangen. Zweefvliegen hebben verder enkel een tong en geen kaken en kort behaard. En je hoeft niet bang te zijn, ze steken nooit. bron:NPO Vroege Vogels
Sran Vld Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sran Vld Fotografie

Inspired by the beauty of nature. Finding the quality of life in the small things around me. Capture precious moments in pixels.

Alle werken van Sran Vld Fotografie


Waarom je kiest voor Papaver Klaproos& Zweefvlieg als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Papaver Klaproos& Zweefvlieg

Koop de foto Papaver Klaproos& Zweefvlieg van Sran Vld Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 999 345
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.