Een Werk aan de Muur shop

Papaver met olievlek

- Werkcode: 1 027 144

Sran Vld Fotografie over Papaver met olievlek

Per toeval deze twee papavers zo tegen elkaar gevonden. In de doka tegenwoordig digitaal ontwikkelen, schuif ik wat met de groene kleuren en dat gaf het grappige olievlek effect. Dochterlief riep gelijk dat is gaaf, dat hoort bij de papaver.. Yep dat wel.. papaver opium tripje vervormingen vlekjes zien. Misschien heeft deze foto wel die dubbele betekenis! Zo zie ik vooral een mooie gedroogde papaver ook wel de klaproos genoemd. Mooi puur zoals de natuur is gedroogd in de zon de warmte zie je terug in de kleur. Bij aanraking dat holle geluid en hoorbaar alle gedroogde zaadjes in het bolletje.
Sran Vld Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sran Vld Fotografie

Inspired by the beauty of nature. Finding the quality of life in the small things around me. Capture precious moments in pixels.

Alle werken van Sran Vld Fotografie


Waarom je kiest voor Papaver met olievlek als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Papaver met olievlek

Koop de foto Papaver met olievlek van Sran Vld Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 027 144
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.