Een Werk aan de Muur shop

Papegaaiduikers hier verzamelen

- Werkcode: 1 029 944

Nature Laurie Fotografie over Papegaaiduikers hier verzamelen

Papegaaiduikers zijn natuurlijk al prachtige sprekende vogels om te zien. De clowneske snavel en sprekende mimiek geven ze veel charme en misschien wel herkenbaarheid. Een groot gedeelte van de Papegaaiduikers was al gesetteld en bezig met een hol en nestbekleding, maar boven op de rotsen hing dit groepje rond. Soms wat kibbelend, soms wat duttend, soms gewoon rustig wachtend terwijl de ene of de andere wegvloog of terug kwam.

Het licht valt mooi op de witte borsten en gezichten en geeft het gevoel alsof je door een raam naar een live tafereel aan het kijken bent. Alsof ik de geur weer ruik en het kabaal van de duizenden vogels op de kliffen weer hoor. Mensen die wel eens een zeevogelkolonie hebben bezocht zullen dat wel herkennen. Deze kolonie leeft op het eiland Hornoya in het noordelijkste stukje van Noorwegen.
Nature Laurie Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Nature Laurie Fotografie

Ik ben een biologe uit het gezellige Brabant, en al van jongs af aan gefascineerd door natuur. Het liefst struin ik buiten rond om het moois dat ik tegenkom vast te leggen met mijn camera.

Alle werken van Nature Laurie Fotografie


Waarom je kiest voor Papegaaiduikers hier verzamelen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Papegaaiduikers hier verzamelen

Koop de foto Papegaaiduikers hier verzamelen van Nature Laurie Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 029 944
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.