Paradise shopping (contouren met giraffe en schilderij))

- Werkcode: 726 336

Ruben van Gogh - smartphoneart over Paradise shopping (contouren met giraffe en schilderij))

De meeste winkels zijn gesloten. Zo ook de Kringloopwinkels, die ik toch wekelijks meerdere keren bezocht, en waar ik veel inspiratie vond in de vorm van anonieme schilderijtjes en objecten die ik in mijn digitale collages verwerkte.
Gisteren ontdekte ik de Rijksstudio van het Rijksmuseum, waar je na aanmelding, een flink deel van de collectie op hoge resolutie kunt downloaden en waar je zelfs wordt uitgedaagd je creativiteit te botvieren.
Zo ook met dit werkelijk prachtige schilderij van Hendrik Voogd als vertrekpunt... Dat ik niettemin met AI opnieuw heb ingekleurd.
Ik plakte het in de twee torso's van een man en vrouw en zette er de contouren van een winkelend echtpaar tussen en de associatie met Adam en Eva was geboren. De giraffe kwam erbij om de paradijselijke staat van het landschap te benadrukken.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Klein van scherm, groots in uitvoering. Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Paradise shopping (contouren met giraffe en schilderij)) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Paradise shopping (contouren met giraffe en schilderij))

Koop dit schilderij Paradise shopping (contouren met giraffe en schilderij)) van Ruben van Gogh - smartphoneart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 726 336
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden