Shop nu met 10% korting Nog 13 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Paradise shopping (contouren met giraffe en schilderij))

- Werkcode: 726336

Ruben van Gogh - smartphoneart over Paradise shopping (contouren met giraffe en schilderij))

De meeste winkels zijn gesloten. Zo ook de Kringloopwinkels, die ik toch wekelijks meerdere keren bezocht, en waar ik veel inspiratie vond in de vorm van anonieme schilderijtjes en objecten die ik in mijn digitale collages verwerkte.
Gisteren ontdekte ik de Rijksstudio van het Rijksmuseum, waar je na aanmelding, een flink deel van de collectie op hoge resolutie kunt downloaden en waar je zelfs wordt uitgedaagd je creativiteit te botvieren.
Zo ook met dit werkelijk prachtige schilderij van Hendrik Voogd als vertrekpunt... Dat ik niettemin met AI opnieuw heb ingekleurd.
Ik plakte het in de twee torso's van een man en vrouw en zette er de contouren van een winkelend echtpaar tussen en de associatie met Adam en Eva was geboren. De giraffe kwam erbij om de paradijselijke staat van het landschap te benadrukken.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Na iedere verkoop breng ik een wijziging aan in mijn werk, zo heb je altijd een unieke Van Gogh in huis! Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Paradise shopping (contouren met giraffe en schilderij)) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Paradise shopping (contouren met giraffe en schilderij))

Koop dit schilderij Paradise shopping (contouren met giraffe en schilderij)) van Ruben van Gogh - smartphoneart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 726336

Shop nu met 10% korting
Nog 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
120 108 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.