Een Werk aan de Muur shop

Pareidolie perceptie draakje met hoorntjes

- Werkcode: 887 020

Sran Vld Fotografie over Pareidolie perceptie draakje met hoorntjes

Het is mos, maar welke dat houden jullie te goed.. daar hoop ik nog achter te komen. Normaal vind ik alles wel op Google maar hier kom ik (nog) niet uit. Wel het mooie woord pareidolie voor deze foto gevonden. Pareidolie is de neiging van de hersenen om onduidelijke en willekeurige waarnemingen betekenis te geven, doordat onze hersenen continu bezig zijn om verbanden te leggen. Dit is een cognitief vermogen dat wij allemaal hebben, maar de een net ietsje meer dan de ander. Wat zie u in deze foto? Een draakje of een aandoenlijk diertje een beetje hoog knuffelgehalte met twee kleine hoorntjes, duidelijk een neusgat.
Sran Vld Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sran Vld Fotografie

Inspired by the beauty of nature. Finding the quality of life in the small things around me. Capture precious moments in pixels.

Alle werken van Sran Vld Fotografie


Waarom je kiest voor Pareidolie perceptie draakje met hoorntjes als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Pareidolie perceptie draakje met hoorntjes

Koop de foto Pareidolie perceptie draakje met hoorntjes van Sran Vld Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 887 020
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
63,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.