Parende leeuwen in de Kgalagadi

- Werkcode: 634 639

Felix Sedney over Parende leeuwen in de Kgalagadi

Tijdens de "roadtrip of my live", bezocht ik ook de Kgalagadi transfrontier park, een gebied dat zich gedeeltelijk in Botswana en Zuid-Afrika bevindt.
De Kgalagadi is rijk aan wild en door de oppervlakte en beperkte aantallen bezoekers ben je vaak de enige toeschouwer bij de meest spectaculaire wildervaringen.

Parende leeuwen in de Kgalagadi Transfrontier Park in Zuid-Afrika. De leeuwen in de Kgalagadi staan bekend om hun wilde zwarte manen. Een emotioneel moment om dit te zien gebeuren op slechts enkele meters van mijn positie.

Mijn roadtrip besloeg zes weken direct voorafgaand aan de corona-crisis, waarbij ik alleen met een 4wd met een rooftoptent door Namibië en Zuid-Afrika ben getrokken. Een onvergetelijke ervaring.
Felix Sedney profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Felix Sedney

Felix Sedney, Hoogland, Nederland.

Felix Sedney is een amateur fotograaf die zich met name richt op landschap- en natuurfotografie. De meeste opnamen zijn tot stand gekomen bij gerichte bezoeken aan natuurgebieden vooral in Nederland, maar ook de rest van Europa wordt regelmatig bezocht evenals met name het zuiden van Afrika. Meer opnamen zijn te zien op zijn website http://www.inhetoogfotografie.nl. Opnamen door hem gemaakt zijn terug te vinden in brochures voor diverse bedrijven en instellingen en in een gerenommeerd fotoboek.

Alle werken van Felix Sedney


Waarom je kiest voor Parende leeuwen in de Kgalagadi op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Parende leeuwen in de Kgalagadi

Koop de foto Parende leeuwen in de Kgalagadi van Felix Sedney op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 634 639
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden