Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 3 dagen en 3 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Parende padden

- Werkcode: 907 959

Filip Staes over Parende padden

Elk jaar ondernemen padden een gevaarlijke tocht over land naar het water waar ze geboren zijn om zich voort te planten. De mannetjes kruipen op de rug van de vrouwtjes en houden ze stevig vast tot ze eitjes beginnen afzetten. De meterslange eiersnoeren worden afgezet op takken en waterplanten. Padden zijn amfibieën en moeten af en toe naar het wateroppervlak om te ademen. Hier lijkt het vrouwtje naar boven te willen gaan, aar zit ze geklemd in haar eigen eiersnoeren. Gelukkig was dit niet het geval.
Filip Staes profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Filip Staes

Welkom op mijn fotografiepagina. In 1992 ben ik besmet met het duikvirus. Na enkele jaren wou ik al de prachtige dingen die ik zag delen met anderen. ik begon te fotograferen en al snel groeide het maken van beelden uit tot een ware passie. In 2000 begon ik deel te nemen aan fotografiewedstrijden. Inmiddels heb ik heel wat prijzen in binnen- en buitenland behaald. Mijn foto's zijn herinneringen aan fantastische en spectaculaire ervaringen, maar ook momenten van geduld en frustratie. Het is inmiddels een natuurlijke drang geworden mij te omgeven in de mooiste maar soms meest mensonvriendelijke omgeving op deze aardbol. Op zoek naar een betoverende wereld, een plaats waar ik tot rust kom. Eén flits, één fractie van een seconde heb ik slechts nodig om mijn fantasie vast te leggen in een gevoel dat mensen kan raken.

Alle werken van Filip Staes


Waarom je kiest voor Parende padden als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Parende padden

Koop de foto Parende padden van Filip Staes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 907 959

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
75,-68,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.