Een Werk aan de Muur shop

Parijs

- Werkcode: 980210

Erik Reijnders over Parijs

Parijs , de stad van de liefde hoeft geen uitleg, er is zoveel liefde in de stad dat er zichtbaar een roze wolk boven de stad hangt. als dat geen overtuigend bewijs is? uit een klein cafeetje klinken van de overbekende fanse klanken. eenmaal thuis denk je nog vaak aan die dagen wanneer je naar dit werk kijkt en weg droomt , weer even terug in die romantische sfeer.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Parijs als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Parijs

Koop dit digital art werk Parijs van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 980210
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.