Paris Je T’Aime jaren ‘50

van Timeview Vintage Images

Paris Je T’Aime jaren ‘50 van Timeview Vintage Images

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323544
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Parijziger kunnen we het niet maken, met de Tour Eiffel zo prominent op de achtergrond. Zo te zien heeft het pas nog geregend, maar dat kan de pret niet drukken. De vrouw in het midden heeft haar zonnebril al weer opgezet. Het drietal is trouwens perfect gekleed op een bezoekje aan Parijs. In ieder geval beter dan de gemiddelde huidige toerist. 
De fotograaf heeft de Eiffeltoren wel vanuit een minder gangbare hoek gefotografeerd. Dat onderscheidt deze foto van de miljoenen die vanaf straatniveau zijn genomen. En die gesoigneerde mensen ervoor maken het beeld natuurlijk extra aantrekkelijk. (Collectie Timeview, Parijs, Paris Je t'aime 1950s)

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview Vintage Images profielfotoTimeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken