• Paris Panoramique! part deux van juvani photo thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 61418

Paris Panoramique! part deux

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
140 gratis verzending!
Paris Panoramique! part deux van juvani photo

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Op verzoek van potentiele klant en na opbouwende kritiek van collega-werkmakers, hierbij Part Deux van het panorama over Parijs.

Extreem panorama van 6 gelaste foto's vanaf de Arc de Triomphe over Parijs, bewerkt in sepia met subtiel onderschrift"Paris Panoramique" en half-transparante achtergrond.

Deze tijdloze zoekplaat levert een gedetailleerde blik over Parijs; te zien zijn uiteraard de Eiffeltoren, een blik door Boulevard Hausmann, Avenue des Champs Elysees en in de verte zowel de moderne Tour Montparnasse als ook de Sacre Coeur op Montmartre.

Over juvani photo

juvani photo profielfotojuvani photo | digital art : enhancing your view on our planet!Ik laat graag zien dat het mooie van de wereld vaak in kleine dingen zit; een landschap, een detail, een stilleven, de schoonheid van verval.

De mediterrane sfeer vangen in een impressie is het doel van de Dolce Vita serie. Met name de sfeer en het landschap van Italië, en dan concreter de regio's le Marche, Umbria, Toscane, Bloemenriviera en de Cinque Terre.

In opdracht ook freelance beschikbaar voor fotografie voor en over architectuur, interieur, design, technologie en wetenschap.

Alle werken