Paris Rally radiator ornament

- Werkcode: 1 099 066

autofotografie nederland over Paris Rally radiator ornament

Werkelijk, ik heb geen flauw idee. Volgens mij is noch Paris, noch Rally, noch Paris Rally een automerk. Maar ik kwam dit beeldmerk tegen op een auto die niet van andere merktekenen was voorzien. Dus ja, een Paris Rally. De radiator beschermt door wat spijlen, dan het ornament, beeldmerk of logo en vervolgens bovenop de radiator de schroefdop.
Ik heb deze foto gemaakt op Classic Days in Düsseldorf in 2022, voorheen bekend als Classic Days Schloss Dyck. Het evenement is altijd in Augustus, en het was zonnig. Om e.e.a. sprekend uit te laten komen heb ik gekozen voor zwartwit. In het beeldmerk zijn overigens de kleuren lavendel en geel gebruikt.
autofotografie nederland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door autofotografie nederland

Eigenlijk is de volledige naam 'okkofoto's autofotografie-nederland'. Vanaf hele jonge leeftijd is automotive en fotografie mij met de paplepel ingegoten. Omdat ik geen groot genoeg hart heb om te race, en mijn portemonnee niet groot genoeg is, heb ik mijn passie voor auto's en motoren ten dienste gesteld aan het fotograferen ervan.

Alle werken van autofotografie nederland


Waarom je kiest voor Paris Rally radiator ornament op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Paris Rally radiator ornament

Koop de foto Paris Rally radiator ornament van autofotografie nederland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 099 066
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
205,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden