Pas de Deux (2008), Lotta Blokker

- Werkcode: 1 077 298

Digital Art Nederland over Pas de Deux (2008), Lotta Blokker

Deze prachtige en ontroerende sculptuur van een oude danseres staat naast de kerk op het Munsterplein in Roermond. Het beeld is gemaakt door Lotta Blokker.

Blokker is in 1980 in Amsterdam geboren. Tijdens haar middelbare schooljaren, maakt ze een excursie naar Parijs en bezoekt Musée Rodin. De beelden maken enorme indruk op haar en ze ervaart daar alsof haar bestemming wordt bepaald. Als ze Rodin’s beelden bekijkt, besluit ze: dit moet het zijn. Na het eindexamen vertrekt ze op haar 19e naar Florence om beeldhouw lessen te gaan volgen aan de ‘Academy of Art’. In de opleiding ligt de focus op het leren beheersen van de techniek van het beeldhouwen. Als kunstenaar moetje goed kijken om te kunnen interpreteren, tekenen en modelleren. Het leidende advies is dat de hand het oog volgt. Ze is zeer getalenteerd. Vóór Blokker klaar is met haar studie, geeft ze zelf al les.
Digital Art Nederland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Digital Art Nederland

Digital Art Nederland maakt met behulp van de nieuwste technologie digitale kunst. Doel is om zo een kleurrijker beeld te geven van ons mooie Nederland.
Eigenaar Rob de Ruiter woont in Heerhugowaard, 50 km ten noorden van Amsterdam. Een vlak poldergebied met groene weilanden, koeien en poldermolens. En 30 minuten van het strand, het bos en de duinen. Een perfecte plek om te fietsen wat hij graag combineert met het maken van foto's. Uiteraard worden op diverse binnenlandse tripjes ook foto's gemaakt. Het liefst op het mooie 16:9 formaat omdat die meer de werkelijkheid benaderen van wat je met je ogen ziet en je ook meer context geven van de omgeving.

Alle werken van Digital Art Nederland


Waarom je kiest voor Pas de Deux (2008), Lotta Blokker op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Pas de Deux (2008), Lotta Blokker

Koop dit digital art werk Pas de Deux (2008), Lotta Blokker van Digital Art Nederland als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 077 298
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden