Een Werk aan de Muur shop

Passerelle des Deux Rives

- Werkcode: 919 049

Stefan Zimmermann over Passerelle des Deux Rives

De Passerelle des Deux Rives (Duits: Brücke der zwei Ufer) is een voetgangers- en fietsersbrug over de Rijn. Het is ontworpen door de Parijse architect Marc Mimram als het middelpunt van de grensoverschrijdende regionale tuinbeurs tussen de steden Straatsburg en Kehl. Het werd ingehuldigd en voor het beoogde doel overgedragen bij de opening van de Garden Show op 23 april 2004. De Passerelle des deux Rives maakt deel uit van het grensoverschrijdende park Jardin des deux Banks.

https://de.wikipedia.org/wiki/Passerelle_des_Deux_Rives
Stefan Zimmermann profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Stefan Zimmermann

Fotografie betekent "licht tekenen" en voor mij als fotograaf betekent het lichtsignalen geven. Het is een poging om (in) de tijd stil te staan...een "iets" in de ruimte vast te leggen...in de hoop dat een geïnteresseerde de tijd zal nemen...om er voor stil te staan...ook al zal dit "iets in de ruimte" nooit volledig te begrijpen zijn.

Alle werken van Stefan Zimmermann


Waarom je kiest voor Passerelle des Deux Rives op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Passerelle des Deux Rives

Koop de foto Passerelle des Deux Rives van Stefan Zimmermann op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 919 049
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
988 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.