Een Werk aan de Muur shop

Path of life

- Werkcode: 1 013 050

Nina IoKa over Path of life

Voor mij verbeeldt dit lichtkunstwerk het levenspad.

In het midden zie je het "leven", met de aardekleuren. Het rauwe, het aardse, soms de worsteling en dan weer de soepelheid en levendigheid, soms vol kleur en soms donker. Stromend als een rivier door een soort van ravijn. Net zoals het leven stroomt.

De afbeelding laat de weg naar boven zien, wat gaat over de groei die we in ons leven meemaken. De groei in bewustzijn, de levenslessen waardoor we ervaring opdoen en inzichten krijgen. Waardoor we wijzer worden.

Dit alles ingebed (beschermd) door de bergen van zachtroze/lila licht. Roze staat voor liefde en lila voor het spirituele.

Linksonder (in de "bergen") tot aan het midden zie je een vorm wat lijkt op een fallussymbool. Dat vertegenwoordigt het mannelijke, de kracht van het begin tot aan het midden van je leven.

Rechtsboven in de "bergen" zie je een lichtwezen dat mij doet denken aan een draak. Deze draak begeleidt je op je levensreis. Deze is meer aanwezig vanaf het midden tot aan het einde van je leven en staat voor spirituele wijsheid en rijkdom.

Dit lichtwerk herinnert je eraan dat het gaat om het ervaren en beleven je levensreis. Vaak streven we doelen na en voelen we ons gehaast en hebben we spanning vanwege de druk die we onszelf of anderen ons opleggen,

Maar als je dit werk in je opneemt, weet je weer: ik lééf! Sta even stil bij dit moment.

Realiseer je je hoe bijzonder het eigenlijk is dat jij hier op dit op deze aarde bent? Hoe bijzonder het leven eigenlijk is?
Nina IoKa profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Nina IoKa

Ik ben een intuïtief kunstenaar en ik maak intuïtieve fotokunst, schilderijen en tekeningen.

Ik hou van de natuur, de elementen en alles wat daarbij hoort. Ik ben gefascineerd door het (zon)licht en daar maak ik foto's van wanneer ik voel dat er een speciale energie aanwezig is. Daarna bewerk ik de foto en maak er een kunstwerk van.

Alle werken hebben een specifieke sfeer en energetische uitstraling.

Daarnaast maak ik ook intuïtieve schilderijen. Alles gaat op gevoel en ik laat het stromen, zonder van tevoren te bedenken wat het moet worden. Vaak komen er dan allemaal onverwachte dingen tevoorschijn. Heel verrassend en daar gaat het voor mij om.

Ik heb er de uitleg bijgezet zoals ik het zag toen ik het betreffende kunstwerk maakte. De boodschappen zijn vaak van spirituele aard. Maar het kan natuurlijk zijn dat mijn werk heel anders op je overkomt. Dat vind ik ook het leukste, de vrijheid van interpretatie.

Ik hoop dat jullie net zo genieten van mijn werken als ik tijdens het maken had. Het foto bewerken en schilderen gaat altijd intens en ik hoop jullie mee te voeren in wat ik ervaarde tijdens het proces van creëren.

Veel kijkplezier!

Nina

Alle werken van Nina IoKa


Waarom je kiest voor Path of life op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Path of life

Koop dit digital art werk Path of life van Nina IoKa als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 013 050
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.