Patronen in het zand

- Werkcode: 603 760

Jeroen Kleiberg over Patronen in het zand

Een enkele zandkorrel is een eenvoudige zaak. Maar de massa, de zandkorrels bouwen, glijden en bezinken in mooie en mysterieuze patronen die we bewonderen, maar die we niet altijd kunnen begrijpen. Zand heeft superheldische kwaliteiten, voor zover het gaat om geologische afzettingen. Het gedraagt zich soms als een vaste stof, soms als een vloeistof en soms als een gas, het is een meester-vormveranderaar. Gevormd door wind en water, laat zand een grootschalige geografie toe in het klein: in rimpelingen, kanalen, ravijnen, valleien en delta's. Zand wordt geboren als kleine stukjes breken van rotsen. Jonge korrels hebben ruwe randen, die met de tijd glad zijn. De meest grove korrels komen voor in de woestijn, waar de voortdurend verschuivende winden de korrels tegen elkaar aan wrijven en ze tot een gladde polijstbeurt vermalen. Hierdoor bewegen duinen, zoals die van de Sahara, zich in uitgestrekte golven.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Laat je meenemen op een reis langs de mooiste plekken van de wereld. Mijn passie voor het buitenleven en minder bekende bestemmingen inspireert mij om de wereld te verkennen en vast te leggen in prachtige beelden. Van ongerepte natuur tot drukke stadsgezichten, elke locatie heeft zijn eigen unieke schoonheid.

Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Op https://www.bestemmingonbekend.nl publiceer ik mijn reisverhalenl. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.com

Laat u inspireren door de unieke beelden die ik tijdens mijn reizen heb vastgelegd en haal een stukje van de wereld in huis door een foto te kopen die ik hier aanbied.

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Patronen in het zand op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Patronen in het zand

Koop de foto Patronen in het zand van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 603 760
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden