Peaceful

van Sander Poppe

Peaceful van Sander Poppe

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 684951
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Op een vredige herfstavond stond ik bij de molens van Kinderdijk. Een prachtige omgeving om even tot rust te komen. En als dan de zonsondergang ook nog meewerkt krijg je helemaal een warm gevoel van binnen. De wolken en molens weerspiegeling prachtig in het water. Door de snelheid van de wolken ontstaat een licht wazig effect waardoor het zelfs een beetje dromerig oogt. Heerlijk om even bij te komen. Peaceful.

Dit werk wordt aangeboden door Sander Poppe

Sander Poppe profielfotoMijn passie is om de schoonheid van het landschap vast te leggen op de gevoelige plaat. Water staat veel centraal in mijn landschapsfoto's. Als geboren Zeeuw kom ik dan ook graag bij de kust. De Zeeuwse kustlijn is misschien wel de mooiste kust van de hele Nederlandse kust. Al kunnen smaken verschillen ;-)

Maar we houden ook van reizen. Zo komen we graag in Groot-Brittannië. Waarom? De kusten van Schotland, Engeland en Wales zijn in één woord: Magnifiek!

Meer informatie over mij? Bezoek dan mijn website: https://www.sanderpoppe.com

Alle werken