Peilschaal in ochtendlicht

- Werkcode: 1 110 889

Theo Felten over Peilschaal in ochtendlicht

Het object wordt vaak aangezien voor een vuurtoren maar het is een peilschaal, bedoeld om de waterstand op af te lezen. Deze peilschaal deed dienst van 1935 tot 1969. Nu is het een nautisch monument. Hij staat bij Oostmahorn, aan de Friese kant van het Lauwersmeer. De foto maakte ik op een vroege januari-ochtend. De zon was net op en schittert in de druppels op de reling. Een lichte nevel stijgt op van het water.
Theo Felten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Theo Felten

Nieuwsgierige amateurfotograaf. Vaak op pad, altijd mét camera. Ik fotografeer wat mijn aandacht trekt, wat indruk maakt. Het is mijn uitdaging om dat, samen met de emotie, de beroering van dat moment, vast te leggen.

Alle werken van Theo Felten


Waarom je kiest voor Peilschaal in ochtendlicht als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Peilschaal in ochtendlicht

Koop de foto Peilschaal in ochtendlicht van Theo Felten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 110 889
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden