Perth Skyline

- Werkcode: 121 120

Guy Florack over Perth Skyline

Op een windstille avond in 2014 gefotografeerd uit het Sir James Mitchell Park.

Perth is de hoofdstad van de Australische deelstaat West-Australië. Het is een grote metropool met veel randsteden en -gemeenten. Perth zelf telt 1.832.114 inwoners (2011). Perth ligt aan de westkust van Australië nabij de Indische Oceaan, aan de monding van de rivier de Swan. De stad wordt gerekend tot de meest leefbare steden ter wereld.
Guy Florack profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Guy Florack

"Het is geweldig om unieke beelden op de gevoelige plaat vast te leggen, maar het is nog geweldiger als deze unieke foto's ook bewondert worden door anderen. Het is dan ook een eer als u mijn werk zo mooi vindt dat het een plekje op uw muur verdient."

Guy Florack is een zeer technische fotograaf met een passie voor natuur- en stadsfotografie. Met foto's van over de hele wereld heeft hij in het verleden in dienst van media bedrijven gefotografeerd en is sinds 2014 zijn eigen bedrijf begonnen.

Alle werken van Guy Florack


Waarom je kiest voor Perth Skyline op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Perth Skyline

Koop de foto Perth Skyline van Guy Florack op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 121 120
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden