Perzik - Antieke tekening van een perzik

van Jan Keteleer

Perzik - Antieke tekening van een perzik van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 479628
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
58 gratis verzending!

Omschrijving

Perzik - Antieke tekening van een perzik

Bloemen collectie
© ontworpen door Jan Keteleer

Een perzik kan je aan veel dingen doen denken. Voor sommigen kunnen perziken zelfs worden gekoppeld aan dingen als herinneringen aan goede tijden, dromen of het idee van iets zoets en te verkrijgen. Veel associëren perziken met warme zomerdagen. Wanneer denk je aan perziken, vooral de manier waarop ze hier worden afgebeeld, waar denk je dan over?

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken