Een Werk aan de Muur shop

Peugeot 202 Pick-up

- Werkcode: 1 035 117

aRi F. Huber over Peugeot 202 Pick-up

Peugeot 202, de nieuwe auto voor alle Fransen!
En het gestroomlijnde ontwerp maakte een lager brandstofverbruik mogelijk, zelfs bij een maximum van 100 km/u.

De Peugeot 202 (1938-1942 en 1945-1946) was verkrijgbaar als berline, cabrioletberline, stationcar en als pick-up. De Peugeot 202 pick-up is tegenwoordig het meest gezochte model onder verzamelaars omdat hij uiterst zeldzaam is. In die tijd waren ze uiterst populair in de Franse wijngaarden vanwege hun grote laadmogelijkheden en waren ze daarom snel versleten - tegenwoordig zijn ze daarom zeer zeldzaam en zijn prijzen tot 20.000 euro niet ongewoon.

Peugeot 202, de nieuwe auto van alle Fransen!
En moins de 8 liter aux 100 km (bon d'accord, à 65 km/h de moyenne).
aRi F. Huber profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door aRi F. Huber

Ik doe al meer dan 35 jaar aan oldtimerfotografie en fotografeer hier vooral gewone alledaagse voertuigen die meer dan 30 jaar geleden nog massaal op de weg waren. Maar ook auto's met een buitengewoon, mooi design. Van tijd tot tijd maak ik foto's van auto's, motoren en vrachtwagens van de afgelopen tijd, wanneer ze bijzonder mooie vormen en rondingen hebben en op de een of andere manier in de verleiding komen om te dromen en te rijden als een BMW Z8. Ik vind deze autoschoonheden niet alleen in musea, maar ook in gespecialiseerde werkplaatsen voor oldtimers, met verzamelaars die mij hebben uitgenodigd om hun klassiekers te fotograferen of vaak in donkere, stoffige schuren en hallen of gewoon geparkeerd aan de kant van de weg.

Alle werken van aRi F. Huber


Waarom je kiest voor Peugeot 202 Pick-up op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Peugeot 202 Pick-up

Koop dit digital art werk Peugeot 202 Pick-up van aRi F. Huber als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 035 117
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.