Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 3 dagen en 7 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Piazza Metallica Landschapspark Duisburg

- Werkcode: 457 524

Evert Jan Luchies over Piazza Metallica Landschapspark Duisburg

Door kleurig LED licht verlichte installaties van de eerste hoogoven gesitueerd op het landschapspark in Duisburg, de lokatie die bekend staat als de "Plaza Metallica". De gebouwen en installaties van deze voormalige hoogovens worden in de avond sfeervol verlicht. Het hele fabrieksterrein is dagelijks 24 uur per dag opengesteld voor publiek, voor recreatieve doeleinden. Het park is gelegen in het Ruhrgebied (Ruhrpott) tussen de steden Oberhausen en Duisburg. Deze foto is gemaakt in Maart 2019
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Piazza Metallica Landschapspark Duisburg als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Piazza Metallica Landschapspark Duisburg

Koop dit digital art werk Piazza Metallica Landschapspark Duisburg van Evert Jan Luchies als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 457 524

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,-59,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.