Pico de las Nieves

van Jeroen de Jongh

Pico de las Nieves van Jeroen de Jongh

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 534332

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 94 gratis verzending!

Omschrijving

De Pico de las Nieves is een berg gelegen op de Canarische Eilanden.

Het is de hoogste berg van het eiland Gran Canaria. Hij is 1949 meter hoog en ligt in het midden van het eiland. De berg maakt deel uit van een vulkanische rotsformatie.

De lucht was deze avond zo helder, dat de Pico del Teide op Tenerife te zien was. Dit is de grootste vulkaan van het eiland Tenerife, een van de Canarische Eilanden.

Met zijn 3718 meter boven zeeniveau en 7000 meter boven de zeebodem is het de hoogste berg van Spanje. In hoogte vanaf de zeebodem is de Teide de derde vulkaan van de wereld. Deze vulkaan wordt als slapend beschouwd, maar nieuwe erupties worden niet uitgesloten.

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen de Jongh

Jeroen de Jongh profielfotoWelcome to my shop. I, an Amsterdam born and raised guy with an international mindset (hence the introduction in English), had the choice between offering you a nice catchphrase, or nice photos. I chose the latter.So enjoy, and I hope you will find something from my humble shop that you would love to have on one of your walls.

Alle werken