Een Werk aan de Muur shop

Piece of Mind

- Werkcode: 961910

Qeimoy over Piece of Mind

Piece of Mind is een kijkje in mijn creatieve geest.
Ik schilder vaak intuitief. Daarbij staat het resultaat niet tevoren vast en volg ik mijn gevoel. Zo'n schilderij is dan echt een zoektocht. Laag na laag ontstaat er een beeld. Een compositie. Kleuren. Vormen.

Piece of Mind is precies zo gecreeerd. Opnieuw is hier een dromerige kleurrijke wereld ontstaan met bloemen en abstracte details. Een plek om even in te verdwijnen. Om op te laden. Je fantasie de vrije loop te laten.

Print van origineel schilderij, acryl op canvas van 60*80cm.
Qeimoy profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Qeimoy

Qeimoy is Conny Franssen. Autodidact in fotografie, tekenen, schilderen, en allerlei andere creatieve passies! Gek op abstract. Heerlijk om juweeltjes uit de alledaagse omringende wereld los te weken en tot een nieuw beeld te maken. Geweldig wat een toeschouwer erbij fantaseert! Maar ook de magie van de natuur boeit mij.
Ik wil jou als toeschouwer verrassen. Je energie en emoties beïnvloeden met een beeld. Met kleur. Met vormen. Met een sfeer. Met vrolijkheid, rust, dynamiek, kracht en kleur. Met werken vanuit het hart.

Alle werken van Qeimoy


Waarom je kiest voor Piece of Mind als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Piece of Mind

Koop dit schilderij Piece of Mind van Qeimoy als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 961910
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
69 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.