Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 3 dagen en 4 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Pinguins in Kaapstad Zuid Afrika

- Werkcode: 420 522

Fotojeanique . over Pinguins in Kaapstad Zuid Afrika

Een pinguin kolonie op de iets minder bekende plek dan Boulders Beach in Kaapstad namelijk Betty's Bay. Als je geluk hebt kun je de pinguins gratis zien. Ik had geluk want de kolonie had besloten om op een stukje kust te gaan chillen nog voor de kassa! De pinguins zijn al erg aan mensen gewend. Deze pinguin bleef lekker liggen maar hield mijn camera wel in de gaten, logisch want die zat heel dichtbij zijn gezicht. Levert een super leuk plaatje, vind je niet?

Deze foto is als Topfoto benoemd door Columbus Magazine en heeft in de National Geographic kalender 2021 gestaan.
Fotojeanique . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Alle werken van Fotojeanique .


Waarom je kiest voor Pinguins in Kaapstad Zuid Afrika op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Pinguins in Kaapstad Zuid Afrika

Koop de foto Pinguins in Kaapstad Zuid Afrika van Fotojeanique . op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 420 522

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
241,-217,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.