Pinguins in Kaapstad Zuid Afrika

- Werkcode: 420 522

Fotojeanique . over Pinguins in Kaapstad Zuid Afrika

Een pinguin kolonie op de iets minder bekende plek dan Boulders Beach in Kaapstad namelijk Betty's Bay. Als je geluk hebt kun je de pinguins gratis zien. Ik had geluk want de kolonie had besloten om op een stukje kust te gaan chillen nog voor de kassa! De pinguins zijn al erg aan mensen gewend. Deze pinguin bleef lekker liggen maar hield mijn camera wel in de gaten, logisch want die zat heel dichtbij zijn gezicht. Levert een super leuk plaatje, vind je niet?

Deze foto is als Topfoto benoemd door Columbus Magazine en heeft in de National Geographic kalender 2021 gestaan.
Fotojeanique . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Alle werken van Fotojeanique .


Waarom je kiest voor Pinguins in Kaapstad Zuid Afrika op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Pinguins in Kaapstad Zuid Afrika

Koop de foto Pinguins in Kaapstad Zuid Afrika van Fotojeanique . op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 420 522
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
74,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden