Pioenroos in groen en geel vlak

- Werkcode: 99 881

Susan Hol over Pioenroos in groen en geel vlak

In dit beeld spelen drie kleuren de hoofdrol. Allereerst het rood van de pioenroos en dan het lentegroen van het grootste vlak. Tot slot het geel van het vlak links en de gele streep rechts.
De pioenroos heb ik geselecteerd van een foto. Die foto maakte ik van een prachtige bos pioenrozen. Toen ik bezig was met een kunstwerk voor de Van Gogh wedstrijd (AvroTros) in 2015, kreeg ik het idee voor dit beeld. In dat kunstwerk was ik begonnen met de lentegroene en gele vlakken die je hier ook ziet. Ik heb dat Project Naar VanGogh 2015 genoemd en daarvan een kort filmpje gemaakt: https://youtu.be/DPwgVce9QDM. Op mijn site, bij Projecten beelden, is daarover ook een blog te vinden.
Voor deze enorme pioenroos koos ik het groen en geel als prachtig contrast met het diepe rood. Zo is het een kleurenexplosie, maar wel een die zich nog redelijk binnen de perken houdt.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Pioenroos in groen en geel vlak als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Pioenroos in groen en geel vlak

Koop dit digital art werk Pioenroos in groen en geel vlak van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 99 881
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
83,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden