Een Werk aan de Muur shop

Plage du Kérou (Clohars-Carnoët) - Bretagne

- Werkcode: 1 022 087

Foto Amsterdam/ Peter Bartelings over Plage du Kérou (Clohars-Carnoët) - Bretagne

Het strand van le Kerou in het plaatsje Clohars-Carnoët geldt als één van de mooiste stranden in Bretagne, Frankrijk. Dit panoramisch werk toont een gedeelte van het strand dat de schoonheid van het zandstrand met zijn grote rotspartijen goed in beeld brengt. De lucht is een fraaie mengeling van blauw en wolkenpartijen die door de wind uit elkaar worden getrokken. Op de voorgrond weerkaatst het wit van de lucht op het natte zand. De zee laat een golf in een dun laagje water uitlopen met wit schuim op het water. Rechts is te zien hoe een golf stukslaat op de rots en het water omhoog doet spetteren. Links op de foto is in de verte te zien hoe op dat gedeelte van het strand een lichte zee mist trekt. De foto is gemaakt in de morgen op het moment dat de zon nog loven de horizon stond en voor een prachtig zacht helder licht wierp over het strand en de rotsen.

Over beeldmaker Peter Bartelings: als geboren en getogen Amsterdammer is hij nauw verbonden met de stad Amsterdam. Naast de grote Amsterdamse collectie maakt hij ook werk van andere steden in Nederland, zoals Haarlem, Groningen, Zwolle, Leiden, Delft etc. Daarnaast heeft Peter ook veel werk gemaakt in Frankrijk en Duitsland. Naast fotograaf is hij ook is digital artist, zie het album Digital Art.

Peter's werk is internationaal bekend en hangt aan muren in Nederland, België en Duitsland.
Foto Amsterdam/ Peter Bartelings profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Foto Amsterdam/ Peter Bartelings

Als geboren en getogen Amsterdammer voelt Peter zich nauw verbonden met de stad Amsterdam. In de loop der jaren heeft hij veel werk vervaardigd, niet alleen van Amsterdam, maar ook andere steden in binnen- en buitenland vullen zijn portfolio.
Ook als digital artist heeft hij inmiddels zijn sporen verdiend.

Zijn werk is verkocht in binnen- en buitenland en hangt naast Nederland, ook bij kopers in België en Duitsland aan de muren.

Peter stelt hoge eisen aan zijn producten en zijn een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor.

Rechtstreeks in contact komen met Peter kan via email: p.bartelings@gmail.com

Alle werken van Foto Amsterdam/ Peter Bartelings


Waarom je kiest voor Plage du Kérou (Clohars-Carnoët) - Bretagne op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Plage du Kérou (Clohars-Carnoët) - Bretagne

Koop de foto Plage du Kérou (Clohars-Carnoët) - Bretagne van Foto Amsterdam/ Peter Bartelings op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 022 087
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.