Planet Miami

- Werkcode: 330 792

Kneeke .com over Planet Miami

In september 2013 was ik in deze geweldige stad, voor de reis had ik al gezocht naar de beste locaties om een panorama te maken, zowel overdag maar zeker in de schemering heb ik me verbaasd over de schoonheid van een stad (en dat als natuurliefhebber ;-) ). De panorama die ik destijds in de schemering maakte was de basis voor deze PanoPlanet, het uiteindelijke bestand was meer dan 200 megapixels, dat was zelfs voor Werk aan de muur iets te groot, dus ik heb deze wat terug moeten brengen naar 10.000 bij 10.000px. Nog steeds ruim voldoende voor de grootste scherpe afdruk die u wenst.
Kneeke .com profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Welkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken van Kneeke .com


Waarom je kiest voor Planet Miami op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Planet Miami

Koop de foto Planet Miami van Kneeke .com op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 330 792
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
233,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden