Planet Miami

van Kneeke .com

Planet Miami van Kneeke .com

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 330792

Profiteer tijdelijk van 10% Black Weekend korting op de gehele collectie!
Nog 1 dag en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
193 173 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

In september 2013 was ik in deze geweldige stad, voor de reis had ik al gezocht naar de beste locaties om een panorama te maken, zowel overdag maar zeker in de schemering heb ik me verbaasd over de schoonheid van een stad (en dat als natuurliefhebber ;-) ). De panorama die ik destijds in de schemering maakte was de basis voor deze PanoPlanet, het uiteindelijke bestand was meer dan 200 megapixels, dat was zelfs voor Werk aan de muur iets te groot, dus ik heb deze wat terug moeten brengen naar 10.000 bij 10.000px. Nog steeds ruim voldoende voor de grootste scherpe afdruk die u wenst.

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Kneeke .com profielfotoWelkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken