Een Werk aan de Muur shop

Plant voor de oude deur

- Werkcode: 997 862

Mark Bolijn over Plant voor de oude deur

Sfeervolle foto van een leuke plant in een vierkante pot, op de trede vóór de houten deur. De foto is gemaakt in één van de oude, pittoreske straatjes in Kritsa, een bergdorpje op het eiland Kreta, Griekenland. De tak van de druivenplant hangt speels voor de ingang van de vervallen woning.
Mark Bolijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Bolijn

Natuurfotografie en reisfotografie. Twee vormen van fotografie die mij enorm aanspreken. Beiden zijn trouwens geweldig goed te combineren!
Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar de soms wat onbekendere, maar speciale plekken die uniek en kenmerkend zijn voor een dorp of stad. Een authentiek smal straatje, een statig pand of een pittoresk pleintje, gefotografeerd met verschillende omstandigheden in weer en licht, wat krachtige foto's oplevert.
Ook het weer en de belichting probeer ik duidelijk naar voren te laten komen in landschapsfoto's. Lange belichtingstijden voor een dromerige sfeer of mooie wolken voor een dynamisch panorama, leveren hiermee ook krachtige foto's op.
Zo ben ik altijd op reis door natuur en cultuur!

Alle werken van Mark Bolijn


Waarom je kiest voor Plant voor de oude deur op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Plant voor de oude deur

Koop de foto Plant voor de oude deur van Mark Bolijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 997 862
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.