Plukplaats van een roofdier langs het water

van Fotografiecor .nl

Plukplaats van een roofdier langs het water van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 469197

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 102 gratis verzending!

Omschrijving

Bij een havik of een grotere roofvogel komen de geplukte veren vaak in een boog of cirkel op de plukplek terecht. Eerst worden de grotere veren zoals handpennen en staartveren verwijderd, later de kleinere veren. Omdat een havik een relatief grote vogel is liggen de veren in een grote cirkel. Deze plukplek geeft een goed voorbeeld van een aangevallen houtduif die langs de randen van het Ketelmeer aan zijn einde is gekomen. Een mooie foto van de vergankelijk en de hardheid van dieren in de natuur tijdens een voorjaarsstorm.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken