Pongour Waterfall - Da Lat, Vietnam

van Thijs van den Broek

Pongour Waterfall - Da Lat, Vietnam van Thijs van den Broek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 466206
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Pongour is een van de mooiste watervallen in de Centrale Hooglanden van Vietnam. Het ligt op 50 km van Dalat, dus het duurt zeker enige tijd om er te komen met de motor. De bezienswaardigheden en landschappen onderweg zijn echter geweldig! We hebben de Pongour en Elephant watervallen gecombineerd met een bezoek aan een koffieplantage en een zijdenboerderij. De waterval is 100 meter breed en 40 meter, maar de stroming wordt gecontroleerd door de Đa Nhim dam en dus zeer goed merkbaar in het droge seizoen (zie foto).

Dit werk wordt aangeboden door Thijs van den Broek

Thijs van den Broek profielfotoGepassioneerd landschapsfotograaf, maar ik geniet ook van de natuur, de sterren, mensen .. :)

Geboren in Arnhem, gestudeerd in Enschede en nu woonachtig in het centrum van Nederland, Utrecht.
Alhoewel Nederland mooi is, vind ik het leuk om tijdens mijn reizen op zoek te gaan naar prachtige landschappen en ik wil ze graag met je delen!

Mijn doel is om niet alleen foto's te maken van wat de natuur ons heeft gegeven, maar ook verhalen over hen te vertellen. Ik concentreer me voornamelijk op landschappen, maar ik geniet van elke vorm van natuur.

Alle werken