Een Werk aan de Muur shop

Pont-canal de Briare

- Werkcode: 154879

Fotografie Arthur van Leeuwen over Pont-canal de Briare

Pont-canal de Briare:
De Briare aquaduct in de buurt van Châtillon-sur-Loire was, voor een lange tijd, de langste stalen kanaal aquaduct in de wereld. Het aquaduct is 662 meter lang [ 2 ] en verloor zijn titel van langste aquaduct aan de Magdeburg Water Bridge die kruist Elbe en is 918 meter lang. Het aquaduct is ontworpen door de ingenieurs Léonce-Abel Mazoyer en Charles Sigault. [ 3 ] De gemetselde landhoofden en pieren werden tussen 1890 en 1896 ingevuld door Gustave Eiffel en de stalen kanaal werd voltooid door Daydé & Pille van Creil . Het aquaduct werd ingehuldigd op 16 september 1896 met het overschrijden van de boot Aristide , die behoren tot Ernest Guingamp. Het kon de ontwikkeling van het vervoer naar het Freycinet meter tussen de Loire en de Seine, en is een geregistreerd historisch monument in Frankrijk.

Gezien vanuit het westen, met de noordkant en de structuur eronder
Het aquaduct is gebouwd op veertien pieren. Deze pijlers ondersteunen een enkele stalen balk op zijn beurt ondersteuning van een stalen kanaal, dat meer dan 13.000 ton water, 2,2 meter diep en 6 meter breed zodat boten met een 1,8 m ontwerp te steken bevat. De breedte van het aquaduct, jaagpaden inbegrepen, is 11,5 meter en de lengte is 662,7 meter. [ 4 ] Er is een lijn van standaard lampen aan elke kant van het aquaduct. Elk einde wordt gekenmerkt door twee sier kolommen in navolging van de Pont Alexandre III in Parijs . Acht sluizen maken het mogelijk om de waterleiding te legen bij er
Fotografie Arthur van Leeuwen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Arthur van Leeuwen

Beste mensen mijn naam is Arthur van Leeuwen, ik werk als zelfstandig fotograaf. Vanaf 1995, toen ik mijn diploma heb gehaald van de fotovakschool te Apeldoorn, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als Fotografie Arthur van Leeuwen in Duiven, dat ligt vlakbij Arnhem. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van bruidsreportages, portretten, modellen/glamour, bedrijfsfotografie, waar ook 360 gradenfotografie bij hoort, straatfotografie, productfotografie en landschapsfotografie.Ik vind fotograaf een heerlijk vak: waarom? Omdat het erg afwisselend is, je hebt altijd te maken met verschillende mensen of situaties. Een bruidsreportage is voor mij heerlijk om te doen omdat je mensen daar heel blij mee kan maken, maar ik kan ook mijn eigen creativiteit er in kwijt en dat vindt ik erg belangrijk. Model en glamour fotografie is ook fantastisch om te doen. Ik doe dat zoals al mijn foto-opdrachten met veel enthousiasme en dat enthousiasme slaat vaak over naar het model of bruidspaar, dus naar diegene die ik moet portretteren, juist dan komen ze zelfverzekerd en vele malen beter op de foto.Landschapsfotografie is ontspannend en ik doe dat graag, je kan uren lopen voor die ene foto met het juiste licht of onderwerp.Straatfotografie is een beeldverhaal proberen te vertellen met 1 á 2 foto's zonder inmenging van mij als fotograaf. Straatfotografie laat ik meestal in zwart/wit zien, omdat kleur vreselijk afleid van het onderwerp.

Alle werken van Fotografie Arthur van Leeuwen


Waarom je kiest voor Pont-canal de Briare als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Pont-canal de Briare

Koop dit digital art werk Pont-canal de Briare van Fotografie Arthur van Leeuwen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 154879
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
49 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.