Pontiac Chieftain Cabriolet Zijaanzicht

van Jan Keteleer

Pontiac Chieftain Cabriolet Zijaanzicht van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 738536
Kies het materiaal Meer informatie
Staal
Kies materiaal opties Speciale wens?
287 gratis verzending!

Omschrijving

De Pontiac Chieftain uit 1950 is een prachtig voorbeeld van een auto uit het begin van de jaren 50. Er zijn verschillende modellen van een Pontiac Chieftain te vinden. Tegenwoordig zijn er veel liefhebbers die een Pontiac Chieftain als basis nemen om er een compleet verbouwde roadster van te maken. Ook in Cuba rijden nog veel Pontiac Chieftains rond.

Dit schilderij van een Pontiac Chieftain uit 1950 kan zeer groot worden afgedrukt op verschillende materialen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken