Pontiac Chieftain Convertible 1950 met vlag van de V.S.

van Jan Keteleer

Pontiac Chieftain Convertible 1950 met vlag van de V.S. van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 665472
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Pontiac is een zeer populair automerk onder Amerikaanse verzamelaars en zeker de Pontiac Chieftain waar je een Convertible-versie van ziet. De reden waarom de Pontiac Chieftain Convertible zo populair is, is te raden. Er zijn zoveel Pontac Chieftains gebouwd dat het verkrijgen van onderdelen geen probleem is.

Dit schilderij van de Pontiac Chieftain Convertible, gebouwd in 1950, met de Amerikaanse vlag op de achtergrond is te koop in verschillende maten en kan zowel op doek als op hout en metaal worden afgedrukt. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat er overheen waardoor het meer diepte krijgt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken