Pontiac Chieftain Hard Top met casket 1950 met vlag van de V.S.

van Jan Keteleer

Pontiac Chieftain Hard Top met casket 1950 met vlag van de V.S. van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 665484
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Pontiac bracht verschillende versies van de Chieftain uit, waaronder hier de Pontiac Chieftain Hard Top met bijbehorende casket. De Pontiac Chieftain Hard Top t was enorm populair in de jaren 50 van de vorige eeuw en dit niet alleen vanwege zijn betrouwbaarheid maar ook vanwege zijn enorme verschijning.

Dit schilderij van de Pontiac Chieftain met Hard Top en Casket , gebouwd in 1950, met de Amerikaanse vlag op de achtergrond kan worden gekocht in verschillende maten en geprint op doek, evenals hout en metaal. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat er overheen waardoor het meer diepte krijgt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken