Pontiac Chieftain Hard top Zijaanzicht

van Jan Keteleer

Pontiac Chieftain Hard top Zijaanzicht van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 738533

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Staal
Kies materiaal opties Speciale wens?
287 259 gratis verzending!

Omschrijving

Een Pontiac Chieftain is een enorme auto; groot en zwaar en wees gerust een Pontiac Chieftain kan tegen een stootje. Veel Amerikaanse verzamelaars restaureren een Pontiac Chieftain omdat resreve onderdelen makkelijk verkrijgbaar zijn en een gerestaureerd model van een Pontiac Chieftain altijd populair zal blijven.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken