Pontiac Safari Station Wagon 1956 met vlag van de V.S.

van Jan Keteleer

Pontiac Safari Station Wagon 1956 met vlag van de V.S. van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 665487
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
90 gratis verzending!

Omschrijving

Pontiac had de Amerikaanse markt goed begrepen toen ze in de jaren vijftig de Pontiac Safari Station Wagon vrijgaven. Veel families wilden een grote auto om het hele gezin mee te nemen op de weg. Ze hadden veel ruimte in een Pontiac Station Wagon en de populariteit van Pontiac was enorm.

Dit schilderij van het Pontiac Safari Station , gebouwd in 1956, met de Amerikaanse vlag op de achtergrond, kan worden gekocht in verschillende maten en worden afgedrukt op doek en op hout en metaal. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat er overheen, wat meer diepte geeft.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken