Pontiac Safari Station Wagon Surfer Edition 1956 met vlag van de U.S.A.

van Jan Keteleer

Pontiac Safari Station Wagon Surfer Edition 1956 met vlag van de U.S.A. van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 665490
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

De Pontiac Safari Station Surfer Edition neemt ons mee terug naar de tijd van de hippies, Flower power en Love No War. De Pontiac Station Wagon was er niet alleen voor de modale familie met veel kinderen, maar het was ook de ideale auto om veel bagage in te pakken en met je surfplanken de kusten van de Verenigde Staten af te scheren.

Dit schilderij van de Pontiac Safari Station Surfer Edition , gebouwd in 1956, met de Amerikaanse vlag op de achtergrond kan worden gekocht in verschillende maten en geprint op doek, evenals hout en metaal. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat er overheen die meer diepte geeft.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken