Pontiac Station Wagon 1956 Surfer Editie

van Jan Keteleer

Pontiac Station Wagon 1956 Surfer Editie van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 606139
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122 gratis verzending!

Omschrijving

De Pontiac Station Wagon Surfer Edition uit 1956 is in heel Californië in een auto gezet. Pontiac Station auto's staan bekend als goede gezinsauto's, maar de Pontiac Station Wagon Surfer Edition straalt een hippie-mentaliteit uit. Met zijn leuke kleuren onderscheidt hij zich van een gewone Pontiac Station Wagon.

Dit schilderij van een Pontiac Station Wagon Surfer Edition uit 1956 kan zeer groot worden afgedrukt op verschillende materialen. Het werk heeft een panoramische proportie en is zeer geschikt om in een werkruimte, showroom of gewoon thuis een detail toe te voegen dat indruk maakt op uw bezoekers.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken