Pontsteiger

van Jeroen de Jongh

Pontsteiger van Jeroen de Jongh

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 534399

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 12 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110 99 gratis verzending!

Omschrijving

De Pontsteiger, ook wel Pontsteigergebouw genoemd, is een woontoren in de Nederlandse stad Amsterdam. Het ontwerp van Arons en Gelauff Architecten werd in 2007 gekozen als winnend ontwerp, en werd ondanks de kredietcrisis nagenoeg volgens het ontwerp in 2015 gebouwd. Het pontsteigergebouw maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Houthavens, en is dan ook gelegen aan het IJ waar de pont, plaatselijk bekend als pontsteiger, vertrekt naar het NDSM-terrein en de Distelweg.

Met de bouw van het 92 meter hoge gebouw werd begonnen in februari 2015, de verwachte opleverdatum was toen eind 2017. Daarmee is het gebouw het hoogste woongebouw van Amsterdam geworden.

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen de Jongh

Jeroen de Jongh profielfotoWelcome to my shop. I, an Amsterdam born and raised guy with an international mindset (hence the introduction in English), had the choice between offering you a nice catchphrase, or nice photos. I chose the latter.So enjoy, and I hope you will find something from my humble shop that you would love to have on one of your walls.

Alle werken