Pontsteiger

- Werkcode: 534 399

Jeroen de Jongh over Pontsteiger

De Pontsteiger, ook wel Pontsteigergebouw genoemd, is een woontoren in de Nederlandse stad Amsterdam. Het ontwerp van Arons en Gelauff Architecten werd in 2007 gekozen als winnend ontwerp, en werd ondanks de kredietcrisis nagenoeg volgens het ontwerp in 2015 gebouwd. Het pontsteigergebouw maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Houthavens, en is dan ook gelegen aan het IJ waar de pont, plaatselijk bekend als pontsteiger, vertrekt naar het NDSM-terrein en de Distelweg.

Met de bouw van het 92 meter hoge gebouw werd begonnen in februari 2015, de verwachte opleverdatum was toen eind 2017. Daarmee is het gebouw het hoogste woongebouw van Amsterdam geworden.
Jeroen de Jongh profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen de Jongh

Welcome to my shop. I, an Amsterdam born and raised guy with an international mindset (hence the introduction in English), had the choice between offering you a nice catchphrase, or nice photos. I chose the latter.So enjoy, and I hope you will find something from my humble shop that you would love to have on one of your walls.

Alle werken van Jeroen de Jongh


Waarom je kiest voor Pontsteiger op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Pontsteiger

Koop de foto Pontsteiger van Jeroen de Jongh op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 534 399
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
133,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden