Pop Art – Coca Cola Can't beat the feeling

van Jan Keteleer

Pop Art – Coca Cola Can't beat the feeling van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438228
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
89 gratis verzending!

Omschrijving

POP ART Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een Coca-Cola-logo, een klassieke colafles en de site van een naakte vrouw maken allemaal deel uit van dit fascinerende voorbeeld van popart. Of je nu een fan bent van cola of vintage cola-advertenties, of als je gewoon van de combinatie van al deze fascinerende elementen houdt, dit is een stuk dat veel kan uitdrukken. Het heeft het vermogen om te bestaan in zowat elke ruimte die je maar kunt bedenken. Het nodigt de kijker uit om na te denken over de rol die we spelen in de media die ons omringen. Wat gebeurt er als we de natuurlijke menselijke vorm samenbrengen met iets dat gecreëerd is door de handen van diezelfde mensen?

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken